acelyasen acelyasen kızlar pazartesi günü akşam verdiğim kanda değerim 2 çıkmıştı üç testte de çok çok silik çıkmıltı bu sefer awox marka aldım yaptım Buda silik görünüyor sizce yükselmişmidir adetime 2 gün kaldı bu arada
selma128 acelyasen suan negatif bebek yok varsa bile dollenmededir rahme yerlesmemis hcg yukselmedigi icin kandada cikmaz
selma128 Ben erken gebelik testi yaptim negatif cikti ama hamile oldugumu hissediyordum ertesi gun normal test vardi evde yaptim ve silik cikti hatta oncesindede yaptigimda hic iki cizgi cikmadi bi hafta dollenmede kaliyor
acelyasen selma128 ayın 1 inde verdiğimde 0.1 di pazartesi akşamı verdim 2.0 testte evde baktığım zaman gayette çizgi görüyorum ilk attığımda gözüküyor aşkımda dikkatli basıldığında
lidya_15 acelyasen canım ayın birinde olan değerle şuan ki değer arasında çok zaman var. Betanın o zamana kadar çoktan artması lazımdı. İçin rahat etsin bugün yine bi kan testi ver istersen değerin 2 üstüne çıkmadıysa kesin negatif ama çıktıysa hala pozitiflik ihtimali var.
acelyasen lidya_15 ayın birinde zaten verdiğimde daha yumurtlama olmamıştı ayın 5 inde yumurtlama olsu
lidya_15 acelyasen benim de awox test bu şekilde çıktı dün arkadaşım var dedi efekt falan yaptı ama ben negatif olarak yorumluyorum. Net iki çizgiyi görene kadar kan vermeyeceğim ya 🤷🏼♀️