1kovakizi Kızlar 3 gündür bu ağrıyı çekiyorum belime ve kasıklarıma da vuruyor kesinlikle kasılma yok ama çok huzursuz eden bi ağrı sebebini bilen var mı 1 ay daha nasıl dayanıcam ben😢
Kitappsever_1 1kovakizi doğum baslamista olabilir geçici bişey de olabilir benim 35+4 doğumum olmuştu
Derinim57 1kovakizi bizde doğum yaklaşınca ishal olunur derlerdi gerçekten iki kızımın doğumunda yakın günlerce süren ishal olmuştum
1kovakizi madamoschino devlet hastanesine gittiğim için doktoruma ulaşma imkanım yok randevu bulamadım
madamoschino Kitappsever_1 illa özel doktor takipli olmak değil öğrenmek için ! 3 gün olmuş,sağlık ocağındaki ebeyi bile arayıp sorsa o bile doktora sorardı 👍
Kitappsever_1 madamoschino devlet hastaneleri hangisi acil bı durumda cevap veriyor acaba Ankara’da hiç oylelerine denk gelmedim aile hekimi de direk oraya gönderiyor ztn sizinkiler iyimis demek ki
madamoschino 1kovakizi sağlık ocağındaki ebenizin numarası yok mu ona da sorabilirsiniz yardımcı oluyorlar
1kovakizi madamoschino ebeye ulaştım ama doktoruma sormam gerektiğini söyledi sancı kasılma olmadığı için net bişey diyemedi küçük bi ilçede yaşıyorum acile gitsem ilgilenmeyeceklerinden eminim o yüzden buraya sordum fikir olsun diye
1kovakizi madamoschino ara ara ediyor sanırım bebek iyice aşağıya iniyor ondan oluyor diye düşünüyorum pzt randevum.kanama lekelenme sancı vs yok bekleyeceğim mecbur
1kovakizi Derinim57 ishal değilim sadece ağrısını çekiyorum berbat bisey ya yeter artık diyorum ama sonra vaktinde gelsin diyorum😀