Hbsanneoluyo Kızlar heyecan dorukta ayy çok heyecanlıyım ya dün hiç bşy yoktu şimdi duramıyorum yerimde nazlı kızım yarın kollarımda olucak inşlh Aslında 2 aydır baş geliş pozisyonda ama Bi türlü doğum kanalına girmiyo yarın suni sancıyla denicek ler Bi ilerleme olmazsa sezeryan Kızlar biraz korkuyorum tavsiyeleriniz varsa dinleyebilirim
Hbsanneoluyo SevgibiR ay öyle valla hiç gelmicek artık diyodum Şaka gibi geliyo düşündükçe duygulanıyorum duygulandıkça ağlıyorum 😥😭 Çok garip duygular🤯🤩 DUA edin nolur normal doğurayım
Emelinda Hbsanneoluyo doğum yaptınız mı? Normal mi oldu? Benim de bebeğin başı doğum kanalına inmiyor o yüzden normal doğum yapamamaktan tedirginim de ☹️
SevgibiR Hbsanneoluyo yaaa ben de salı gitcem dra 40 oluyom d bekler mi acaba yoksa gidince başıma bı is gelmesin korkuyommm
Hbsanneoluyo Emelinda doğum yaptım cnm az önce doğum hikayemi paylaştım mutlaka doktorunu dinle İnan sezeryan dan çok korkuyordum ama korkulacak kadar değilmiş
Emelinda Hbsanneoluyo gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah, bizim de cuma yatış, hayırlısı neyse o olsun artık