ygmrgnc 20+2 haftalığım şuan ve bebek hareketlerini iki kez hissettim sadece endişeleniyorum genelde 18. Haftada hissedilmiş ilk gebeliğim bu arada normal mi siz düzenli olarak ne zaman hissettiniz ?
28nisan ygmrgnc her gebelik farklıdır ben 23.haftamdayim daha dünden beri düzenli hissediyorum öncesinde 1 2 yi gecmiyordu tamamen bebeğin konumuna göre değişiyor plasenta on taraftadir sizinde bide ilk gebelikse zaten geç hissediliyor
sunbloom123 ygmrgnc ben 30. Haftadayım hâlâ düzensiz hissediyorum canım konumundan dolayı çok farkediyo plasenta önde olabiliyo o haftalarda da aynı şekilde düzenli hareket bekleme 1 gün hareketli 1 gün çıt yok hele bide ayakları elleri sırta dönük olduğunda hiç hissedilmiyo aksi bir durum yoksa sende olan içini ferah tut derim
ments ygmrgnc 18. Haftada başladım hissetmeye,22+6 olduk benim bebiş biraz hareketli galiba elhamdülillah ben burdayım diyor, tabi ara ara da merakta bırakıyor, çok normalmiş 24 lerde daha çok hissedecekmişiz , meraklanmayın.🤲🏻🤗
Melisssa3 23 haftalığım birgün çok haraketli birgün çok sakin geçiyor 28 haftaya kadar normal dedi doktorum
28nisan Melisssa3 benim şimdiye kadar çok sakindi dün ve bugün kıpır kıpır 😂 28 e kadar heyecanla bekleyeceğiz o zaman