Rabia3853 Direnc gözlemlendi 32 ci haftada Suan 35 haftaligiz ama bebek iki hafta geri gösteriyor 2 hafta daha tutabilirsem tutacsgim yoksa dogum olacak dedi. Cok korkuyorum varmi basina gelen bu durumdan dolayi gerilik yasayip erken doguma alinann
Postmodernmom Rabia3853 direncin sebebini söylemedi mi canım şekerin yüksek seyrediyorsa tuzlu şeyler tüketiyorsan direnç gelişebiliyor istersen bi süre şeker ve tansiyon takibi yap
Rabia3853 Aydan95 yok cnm yani bir hafta gerilik vardi iki haftayi gördü bir avokado iki yumurta mutlaka yerim aksamlari protein agirlikli besleniyorum bu direncten ötürü sanirim yaramadi pek
Hashasim2020 Bende direnç değil ama plesanta kireçlenmesi var 1 hafta geri çıktı, beslenmesi durursa erken alacaklar ben de korkuyorum
madamoschino Merhaba bende 33+5 haftalığım, herhangi bir sıkıntı yok ama 2 hafta geriden geliyor malesef böyle devam ederse 36.haftada sezeryan yaparız dedi doktor.
Rabia3853 Postmodernmom yok cnm ne tansiyon var ne seker sebebinide söylemedi Perinatolojideyim bir hafta gerilik iki haftaya cikti smdi 5 gün sonra gel yine bakicaz dedi En fazla dayanirsa 2 hafta daha tutmaya caliscaz bakallm oda ölcümlere göre eger gelisimi durmazsa 35 haftalik oluyor