Nurkhrmnn Hashasim2020 2500 ü geçseler zaten ona şükrederiz benim plesantada sıkıntı yok ama bebeğin kilo alımı yavaş
Zhde Nurkhrmnn 33+4 olduk bugün randevu vardı 2250 kg dedi doktor gayet iyi dedi, kuveze gircek diye düşünme bı bakarsın bir günde alır hemen kiloyu her kilosu düşük olan kuveze girmiyor
Nurkhrmnn Zhde sizim maşallah çok iyi benim 34+5 te 2048 çıktı bugün 35 oldum bu hafta birde başka doktora gideceğim normalde serklajlı olduğun için cerrahpaşada perinotoloji takibindeyim 31 aralıkta dikişlerim alınacak kısa bir süre kaldığı için endişeliyim
egeansea Nurkhrmnn en az 1 kg alır o. Bence endişelenecek bir şey yok doktorunuz bir şey demediyse ekstra
Masmavi- Nurkhrmnn sezaryen doğumun olmayacaksa korkma kendini şu zaman doğururum dikişlerim alınınca doğururum diye kodlama arkadaşımın 37 de dikişi alındı 40 haftalık oldu hala doğum gerçekleşmedi
Nurkhrmnn Masmavi- sezeryan olmayacak tabi mecbur kalmazsam ilk gebeliğimde geç farkedildiği için serklajsız 34 haftalık doğum yaptım doktorum dikiş alıntıktan sonra 1 hafta içinde doğum gerçekleşir dedi her şeyin hayırlısı artık
Nurkhrmnn Zhde inşallah çok teşekkür ederim yumurta her gün yiyorum sadece kaşar pek yemiyordum iki gündür onuda tüketiyorum hayırlısı artık