semazkcblc Kızlar 37+4 günlük hamileyim. Bu sabah bebeğimin karnımda kasılmalarına uyandım. Ayaklarıyla bi yandan poposuyla bi yandan o kadar gerdirdi ki karnımı sanırım bu içerde kasılması oluyor🙄 İlk başta çok korktum bebeğime bişey oluyo sandım sonra ıkınma hissi geldi böyle çok afedersiniz ama tuvaletim varmış da ıkınsam rahatlıycakmışım gibi. Sonra geçti hepsi ama beneğim bugün içerde hep toplandı gevşedi,karnımda sertleşti falan.. Benzer durumu yaşayan var mı acaba doğum belirtisi olabilir mi bunlar ?
Meryemim semazkcblc Bende anlattığınız durumu yaşadım.Nst de doğum sancıları çıktı ama bişey hissetmiyodum.Sizde doktorunuza danışın bence
semazkcblc Deletedmom277 ama sancım yok canım.anlayamadım böyle vajinam sızlıyo ara ara ama kasıklarımda bi ağrı falan yok. Mormal bişey mi anlam veremedim o yüzden gerildim biraz ne olduğunu bilmediğim için
Polo semazkcblc bence bi acile git nst gir Bir arkadasım aynı bu belirtilerle ki çok şanslı nerdeyse hiç sancı çekmeden, ıkınıp çocugu doğurup geldi. Ağrı eşiği yüksek oldugundan acısız doğum yaptı
Deletedmom277 semazkcblc Vajina batması varsa bebeğin kanala inmeye hazırlanıyor yada iniyor da olabilir kasılma son haftalar olur zaten ama öyle ha deyince de doğuramıyoruz 😊
semazkcblc Polo yaaa inşallah benimde öyle olur😍 geçen gün gittim canım nst de sancı çıktı çok az ama açılmam yokmuş o yüzden geri gönderdi doktor😔 suyum falan da gelmedi hiç
semazkcblc Deletedmom277 ayy inşallah iniyodur kanala☺️ Bi mucize olsa keşke de tık diye doğuruversem😂 hamileliğim çok zor geçti belki doğumum kolay olur diye ümit ediyorum😂
Polo semazkcblc suyla nişanla bağdaştırma Onlar bazen geliyor bazen gelmiyor Doğum esnasında da suyu patlatıyolar bir aparat ile :) İnş az sancılı bir doğum olur Bende 35 de yim 4 hafta geçse die bekliyorum 😀
semazkcblc Polo nişan gelmeden doğum başlayabilir mi ki😳 inşallah hepimiz için zaman su gibi akıp gider de sağsalim kavuşuruz bebeklerimize☺️
semazkcblc Meryemim peki bahsettiğim şey bebeğin kasılması mı yoksa nırmal harkeeti mi? Böyle canım yanıyo o harkeet ederken