Yank Selamlar hanimlar 35+0 da 2650 gr nasil sizce doktor ultrasonla bakarken bu kiloyu soyledi ama ultrason raporuna bakiyorum e nabizda 1750 gr yaziyor sekteter mi yanlis yazdi acaba… sizde durumlar nasil
3oglanannnesi Yank cihaz yanlış ölçüm yapabiliyor 34+6 da 2600 dediler 35+3 de doğum yaptım 3 kilo çıktı bebeğim
Iremsel_ Yank 34+4 de 2333 gr idi genel olarak haftasıyla uyumlu ama karnı 1 hafta geriydi minyon dedi bana
Yank Iremsel_ yarinnben bi daha sorcam ya 2500 dedigine eminim e nabizda 1760 yaziyor bu kadar ufak olamaz ya bu haftada
Masal2021 Yank ultrason da bazen yanlış ölçüm yapabiliyorlar e nabizdan nasıl baktın canım benim iki hafta geriden geliyo ve asla kilosunu söylemedi çok merak ediyorum
Yank Masal2021 canim e nabiza giris yap alt kısımda ordadaki kirmizi seye dokun oradan radyolojik goruntulerime gir en son ultrasonun raporuna tikla oylece gorebilirsin
3oglanannnesi mavi123_ yanlıştan kastım fark çıkması drum demişti biz kiloyu boy ve kafa çevresini çarparak ölçüm yapıyoruz tartmıyoruz sonuçta boyu tam ölçemeyince eksik fazla çıkıyor demişti 1 hafta değil ölçüm den sonra 4. Gün doğum oldu 4 günde 400 gr almaz bi bebek