zelih8a8wa Az önce banyo tuvalet yıkadım çamaşır suyu asperox kullanıyorum beni rahatsız ediyor bebek rahatsız olur mu anne karnında kimyasaldan bilgisi olan var mı inşallah olmaz cünkü hepimiz aynı şekilde camasır suyu kullanıyoruz
Havin49_ zelih8a8wa valla ben çamaşır suyu asperos yüzey temizleyici çiğ hepsini bol bol kulanıyorum bi sorun olmadı şuan gebeyim yine aynı devam ediyorum bi sorun yok
twobabymomm zelih8a8wa ben de mecbur aceleden yapıyorum yoksa hiçbir yer temiz kalmıyor ilk gebeligim de yapiyodum ama önemli olan uzun süre maruz kalmamak
Leontiine zelih8a8wa gebe okulunda ebeler bize her türlü deterjandan özellikle çamaşır suyundan uzak durun denildi. Solunum yolunuyla direkt alıyorlarmış illa mecbursanız maske takın demişlerdi. Mecbur hepimiz kullanıyoruz işim uzansa ben maske kullandım ama günlük WC temizliklerimde vs takmadım hiç açıkçası
zelih8a8wa Havin49_ birz önce birinin yorumunu gördüm de doktor kızmış bir kadına onun kokusunu almak bile zararlıymış ya bilemedim
zelih8a8wa Havin49_ çamaşır syu olmadan asla yapamam mutfakta banyo tuvalet yerlerde sürekli kullanırım o olmayınca temizlik oldugunu düşünmüyorum😂😂
Havin49_ zelih8a8wa bilmiyorum ki doktorlar tabiki em son ihtimale bakıyorlar cnm ama dediğin gibi ben domestos özelikle kullanmazsam temizlik yapmamış gibi hissediyorum