Hiçbir şeyden habersiz 37+3 te sabahın köründe kalkıp (6da) hastaneye gittim yalnız bir başıma perinatoloji bölümüne takipliydim gebelik şekerinden dolayı ayrıca suyum fazlaydı haftada 2 kere kontrole gidiyordum doktoruma sancılarımın olduğunu söyledim ama ben bağırsak sancısı çekiyorum sanıyorum nst sonucuna göre açıklığa bakarız dedi nst de sancılarım çıktı ama ben hissetmiyordum sonra tekrar girdim sonucu göstermek için saat 9 da 4-5 cm açıklık var dedi ben şok 2. Doğumumdu sancılarım ilk doğumumda belime vurmuştu öyle bir ağrı yaşamadığım için doğum sancısının olduğunu düşünmemiştim alt karnıma sancı giriyordu baktı açıklığa 4-5 cm ailene haber ver yatış dedi bugün doğurursun dedi ben şok 🫢 sonra işte doğumhanede de evraklar ultrasonla bakmalar suyumu patlattılar vs beni tekrar nstye bağladılar sancım yoktu 10.15 sonra küçük doz suni vereceklerini söylediler 10.30 iki belime sancı girdi sonra yavru kuşum eliyle beraber sokmuş kafasını ebeler toplandı başıma ne olur ne olmaz diye sonda taktılar ben bi tedirgin oldum orda ne oluyor diye sonra ayetel kürsi okumaya çalıştım filan geliyor çatala dediler çatala çıkar çıkmaz iki ıkınmayla doğdu mavişim 💙 28.11.25 10:44 eli yüzünde olduğu için biraz yırtığım fazlaydı benim acı eşiğim baya yüksek oturabiliyordum iş yapabiliyordum vs😁 Rabbim tüm bekleyenlere kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin 🤲🏻