aboutbehis sema0526 Yavas yavas hissetmeye baslarsiniz☺️ Baya aktifler aslinda bu haftada ama cok korunakli olduklari icin belki belli etmiyordur. Plasentaniz onde mi? O da ayri bir faktor olabilir☺️
Havin49_ sema0526 ilk 16 da kıpırtı gibi hisettim 18 den beri aşırı hissediyorum şuan 27 haftalık ikizlerim anasını tekmelemekten bırakmıyorlar yatayım 😀😀
sema0526 aboutbehis geçen hafta kanamam olmuştu hastanede kaldım bi gece doktor öyle bişi demedi bilmiyorum ki siyah lekelenmeler de hala devam ediyo
soylubulut Minik minik başlarsınız merak etmeyin benim de öyleydi yeni yeni hissediyorum o da minik minik:)
beyzzsenturkkk sema0526 15de 1-2 kez hissettim ama 16dan beri sürekli hissediyorum 17+2yim dısarıdan minicik belli oluyor bile
Havin49_ sema0526 çok şükür evlat çok başka bi duygu ama artık bir an önce doğsunlar istiyorum çünkü yatmak vs çok zor olmaya başladı ne sağa ne sola yatabiliyorum
gizarden sema0526 benim de ikinci gebeliğim 18 de hissettim ilk. Ama ara ara hissediyorum şuan 19+2 yim. İlkini 19 da hissetmiştim
Snowel sema0526 sırt üstü yatıp kendiniz dinleyin biraz öyle hissedersiniz.Ayaktayken ya da otururken henüz hissedilmez
Kubraa06 sema0526 bu konuda bende çok panik olmuştum herkes 2.gebelik erken hissedersin diyo ama doktorum 20. Haftaya kadar asla endişelenme dedi 19 da daha net hissettim benimde 2.gebelik