elifayaz112_ muslimmom eğer hamişlerin dediği gibi kız erkek hamilelikleri farklıysa farklı belirtiler varsa ikizlere hem kıza hem erkeğe hamile olan annnelerin hamilelikleri nasıl geçiyor hamileliğin yarısına kadar erkek belirtileri sonra kız belirtileri mi oluyor kafamda deli sorular 😄😄❤️biraz gülün istedim kızlar
tecrubelimam muslimmom ilk kızım oldu 5 ay kustum bel ağrılarım oldu çirkinleşmiştim yemek konusunda kusmskdan hiç bişey yiyememiştim. Şimdi oğluma hamileyim ilk hamileliğimle yanından bile geçmez normal rutin hiç hamile gibi değilim sadece ekşi yiyorum tatlıyı midem kaldırmıyor bide kahveden tiksindim içemiyorum
duriskonunannesi ru_a6 oyle gercekten ,sadece suna inaniyorum cevremden gordugum kadariyla kiz hamileligi daha cok depresyonlu geciyor erkeklere hamileler daha rahat oluyor ruhsal olarak denk mi gelir bilmem hep ilk uc ayinda farki hep boyle gordum
ru_a6 duriskonunannesi Dediğim gibi 2 hamileliğimde farklıydı ikiside kızdı depresyon falan ikisinde de olmadı biraz kişinin kendi duygusallığıyla ilgilidir
Asekrn Hanımlar bende doktora gittim ultrason kağıdı verdi iki bacak arası ufak bi çıkıntı var ama doktorum erkek demedi kesin bilmemiz için beklemek gerekiyor diyor kız olma ihtimali varmıdır 😂🙈
toprakoznur54 muslimmom Benim de ilk hamileliğim erkekti çok hafif bulantı vardı. Ekşi tatlı ikiisnden de yiyordum ama genelde tatlı şeyler. Şimdi 4 aylık hamileyim kızım olacak inşallah. İki ay bulantı kusma yaşadım çok kötü. Her şeyin kokusu rahatsız ediyordu. Ayrıca feci kramp ağrısı yaşıyorum ve gögüs ağrısı. Genelde ekşi tuzlu yiyorum tatlı ile hiç aram yok.
sddmrhn sumalparslan erkek belirtileri nedir ki? Ve hamileliğin kaçıncı haftasından itibaren çıkıyor bu belirtiler? ben daha 4 haftalık hamileyim şimdiden mevcut belirtiler de sayılıyormu😄
sumalparslan sddmrhn ilk oğlumda hiç midem bulanmadı cildim parlaktı enerjiktim ve çok fazla tatlı yiyordum bu heliriler orlama 6 7 haftalıkken başladı bende hamileliğim boyunca çok rahat geçti Bu gebeliğim de ise halsizlik mide bulantısı baş ağrısı ekşi aşerme koku hassasiyeti belirli şeyleri karartma yemek yiyememe off sayarken kötü oldum ama buda erkek 😂 halbuki saydıklarım kız çocuğu belirtileriymiş öyle dediler bana
Gamzekturk muslimmom erkekte acıyı, kırmızı eti aşeriyordum ilk zamanlar mide bulantısı çok azdı ama yumruk gibiydi midem devamlı kızımda çok çıkarırdım ama erkek bebeğimde çıkaramadım çoğu zaman mideme yumruk oturmuş gibiydi
prensannesi___ ikincianne24 olabilir içime hep erkek dogdu ama hala emin deyilim 2 hafta sonra bidaha randevu aldım emin olmak için 😂
helin2 Benimde bütün belirtiler erkek ama doktor kız dedi 13.4 haftalık kontrolde değişmese tabi bilmiyorm sizinde sağ gögsünz şişmiydi kız anneleri?🤔 ne tatlı ne ekşi istemiyor canım bulantım yoktu yüzümde hala bişe de yokk🤷♀️
busraulas muslimmom bir tane oglum var hamileligim çok rahat gecti mide bulantım hiç yoktu mide yanmam vardı sadece cok enerjiktim ve full tatlıcıydım iştahım iyiydi simdi ikinciye hamileyim 13 haftalık bulantılarım ve tiksinmelerim var oglumdan mı bilmem ama enerjim sıfır ve uykuluyum hep tuzlu en cokta acı aseriyorum ama iştahım sıfır daha cinsiyeti ögrenmedim saglıklı bir kızım olmasını çok istiyorum dua edin 🥰
duriskonunannesi ru_a6 olabilir tabiki ,gebelerle cok ilgileniyorum aslinda gebe takipleri yaptigim icin genel gorus olarak soyledim ,gebenin konusmasindan ruh halinden anliyorum genelde cinsiyetini 😊
duriskonunannesi Gamzeee__ canli canli gormem lazim oyle hissediyorum ama ultrason resmine de baktim sanki kiz seninki 🤣