denizincisi Kızlar testime bakarmısın idrarı az gelmiş galiba tam renk almadı ama yarım olarak çift çizgi görünüyor
umransag denizincisi canım benim de 21 Aralık bat , çatlamam 7 Aralık’ta olmuştu test yapmıyorum korkumdan günümü bekliyorum pazarı
umransag denizincisi testinde de var mı yok mu bilemedim yani bir yanlışlık da olabilir seni üzmek istemem ama istersen sabah ilk idrarla dene yarın
umransag @Miracle bak canım bu arkadaş da bizim gibi 21 Aralık gününü bekliyor but tarihi , demek ki adet gününden önce yapınca tam net gösteremiyor testler
Ed53746 Kızlar benimde bat 21 Aralık çatlama 7 Aralık’ta oldu bende dün 16 Aralıkta test yaptım negatifti. Bu aydan çok ümitliydim 3 aydır ovulasyon testi ile deniyoruz. İnsallah hepimiz güzel haberler alırız beklemek çok zor
umransag Ed53746 hayırlısı olsun canım benim de bat 21 Aralık çatlamam 7 Aralık’ta oldu bekliyorum negatif göreceğim diye korkumdan yapamıyorum zaten
twomam Ed53746 canım aynı benimde bat çatlama vs seninle ben de 15inde kan verdim negatif ama doktor arkadaşlarım erken zaten dedi
lidya_15 denizincisi canım o test sürekli hata veriyor. Burda bu konuda o test yüzünden sıkıntı yaşayan çok. Prodictor early ya awox la bir dene bence 🙏🏻 inşallah vardır ❤️