yani korbell bence de ihtiyaç ya aşırı memnunum açıkçası bir kere çöpünün değişmesinin kolaylığı bile aldırır yeniden. çünkü bebekli evde her şey acele oluyor 2 snde poşeti kesip düğümlemek çöp değiştirirken etrafın kokup mide bulantısı yapmaması korbel çok büyük avantaj. yine olsa yine alırım bence normal çöp kovasıyla asla bir değil.
pompa bana lazım oldu çünkü hiperlaktasyon oldum indirimden almasaydım eşim gecenin bir yarısı eczane gezip daha pahalıya saçma bir şey alabilirdi ama tabi gerek olmayadabilir.
emzik olmadan sakinleşmediği çok oluyor doktorumuz da kullansın dedi dışarda çok ağladığında başka bir şey sakinleştirmiyor meme reddi de yapmadı henüz philips avent 0-6 ay.
biberon lazım oldu süt olmadığında bağırarak ağlarken sağdığımız anne sütünden ve mamadan verdik çocuğun şekeri yükseldi sakinleşti diğer türlü ağlamaktan kıpkırmızı oluyodu.
sallanan ana kucağı emdikten sonra kusmasın diye yatıramadığımda ve sakinleşsin diye kullandım çok işe yaradı.
bebek bakım çantası skip hop aldım geniş ve çok hafif güzel kullanıyorum ama normal sırt çantası da olurmuş bence çok gerekli diyemem altı üstü bez kıyafet ıslak mendil falan koyuyosun her şeye konur.
pahalı ve ağır bir bebek arabası almıştım mamas papas ocarro, şimdi ki aklım olsa daha hafifini ve ucuzunu alırdım eşim bile belini ağrıttı bagaja indirip koyarken ben daha hiç kendim koyamadım. gezerken büyük araba rahat ama daha hafif pratik olanlarından alsam leona2 gibi belki de daha iyiydi.
yenidoğan bebek kıyafeti çok kullandım bence mutlaka en az 4-5 takım alınmalı en az bir ay giyiyor bence uzun bir süre.
göğüs ucu kremi ve göğüs pedi de çok kullandım bence o da çok işe yaradı, şimdilik aklıma gelenler bunlar