LadyX Dinolisoo ahahaha güldüm yaaa 😅 oh çok iyi yapıyorsun keşke biri de böyle bir post açsaydı ben hamileyken ben de takip etseydim
hizlivecocuku LadyX birebir aynı şeyleri yapıyorum diş çıkarma döneminde önü he salyalanıyor üst değiştirmekten yorulduğumda içine koyuyorum 😅😅
beyzzsenturkkk erikarpuz yakasında önlük vardı önlüğü çok kullandık ama ağız mendili kullanmadım kustuğu da oldu ama direkt üst değiştirdim
beyzzsenturkkk LadyX gıdısının altına girince isiliği artıyordu hep önlük kullandım kombinlerini de tamamlıyordu dösösjaka
Dinolisoo LadyX evet ya ilaç gibi geliyor valla bu postlar. Merak ettiğim bir şey var ya şu mustelanın 4 lü seti öneriliyor diye görüyorum şampuan krem falan alan var mı onu memnun olan
LadyX erikarpuz bizimki kendiliğinden yamuluyor yaa çocuk banyoda köpüklü kalıyor tekrar su ısınana kadar su kovaya dolana kadar iyice üşüyor kıyamam ya
LadyX borulcem canım hiç sorma o kadar emzik aldım hepsi boşuna gitti hiç tutmadı bebeğim keşke tutsaydı of
LadyX erikarpuz ahahahahaha 1300tl olmuş değer mi yaaa 😅 hayır bir de sanki çöp biriktiriyoruz günlerceeee. Her gün atıyoruz zaten