gokceaytekin Merhaba kızlar. 23+3 deyim. Dün detaylı ultrasonda bebeğin eşinde kanama alanı görüldü. İstirahat önerdi sadece perinatolog. Böyle bişey başına gelen var mı? Erken doğum olabilir dedi. Eş komple ayrılabilir dedi. Kendiliğinden geçedebilir dedi.
Sevgiiss gokceaytekin bana 15. Haftada bir doktor dedi eşinda kanama var dedi, 19. Haftada başka doktora gittim kanama göremiyorum dedi. Detaylıyı bekliyorum. Dışarıya kanamanız var mı
ben21 gokceaytekin hangi ay hatırlamıyorum ama 5. Ayda benim de plasentada 3 yerde minik kanama oluşmuştu dışarıdan bişey görmedim kanama vs. Çok şükür ilerlemedi kanama öylece kaldı. Doktorum kanama artarsa bebeğin beslenmesini etkiler bebek beslenemez demişti çok şükür öyle bişey olmadı
gokceaytekin Sevgiiss Dışarıya kanamam yok. Rahim duvarı emebilir dedi perinatolog. Yada bebek büyüdükçe o kanama alanını küçültebilir dedi. İki kez yapıldı detaylı. 2 doktor da aynısını söyledi.
Sevgiiss gokceaytekin bana da dendi işte aynısı şimdi bilemiyorum ne durumda başka doktor yok dedi. Benimde kanamam olmadı hiç