merymomy Dün sabah idrar sonrası az lekeli akıntı geldi sonra akşam da kasılmalarim oldu baya bu sabah yine aynı çok az lekeli akıntı geldi ama bebeğin hareketleri filan iyi yarın sabah sezeryan günüm sizce yarın sabahı beklemeli miyim? Suyum gelmedi sancım yok nadiren kasılma var sadece
Leontiine merymomy ben haftaya perşembeye gün aldım ama bu sürede nişan, su, leke, kan gelirse anında buradasın dediler bana bence sende git.
Kitappsever_1 merymomy benim oğlumda 29 Ekim’de kan ve yoğun bir akıntı gelmişti 4 Kasım’da suyum gelmişti geçen yıl şimdi tekrar hamileyim daha bı nişan gelmedi nişanm geldiği zmn bende hastaneye gitmiştim sancım vardı yatış vermişlerdi
merymomy ikiprensesannesi___ eşim uzakta çalışıyo diye tek de gitmek istemiyorum gitsem alırlar doğuma da hareket var sancı yok acil değil gibi geldi ama endişe de ediyorum
merymomy Leontiine evet bana da söylediler suyum gelmedi sadece az leke şuan bile hareketleri güzel çok şükür
aslmoms Doktorunuza danıştınız mı ? Doktorunuz ne dedi. Bunda fikir vermek o kadar yanlış ki. Bebek kaka yapabiliyor, kordon dolanabiliyor, suyu bitebiliyor, doğum başlayıp sizi telaşa sokabiliyor. Doktorunuza danışın lütfen. Güzel haberlerinizi bekliyoruz
merymomy Kitappsever_1 bende kararsız kaldım ama şu gelmediği sürece tehlike olmaz gibi düşündüm çok değil sabaha doğuma gidicem zaten ama yine tecrübesi olanlara danışmak istedim. Nişan geldikten bir hafta sonra bile sancısı doğumu gelen oluyomus
Kitappsever_1 merymomy evet demek istediğim o işte ama yinede siz bilirsiniz akşamda bir gidin istersnz eşinizle ztn yarın doğumunz varmış kaç haftalıksnz?
aslmoms merymomy Belkide yarına kadar hiçbirşey olmayacak bilemiyorum. ama bence eşinizi arayıın. 2 gündür lekeli akıntı diyorsunuz. Yenide başlamamış. Sürecinizi merakla takip edeceğim. Güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah.
merymomy aslmoms Allah razı olsun ❤️ inşallah burdan da yazarım haberi yarın için olsa çok güzel olur
merymomy Lexias o yüzden çok dikkatle hareketlerini takip ediyorum ama her ihtimal de olabilir olmasa hastaneyi arar danışırım ne derler