Strongirl_ surpriz_25 hamile misiniz. Kolostrum sütü o, bebeğin ilk sütü. Sıkmayın boşa gitmesin. Çok zengin bir süt. Ayrıca doğumu tetikler göğüslere sıkma yaparsanız.
surpriz_25 Kızlar regle 7 gün ma beta ya baktirdim gebelik yok suan 4 gün var regle 2 3 gündür böyleyim
Strongirl_ surpriz_25 hamile olmadığınızı yazdığınızı şimdi gördüm. Hamilelik dışında göğüsten süt gelmesi iyi değil. Hormonlarının yüksek demekki. Doktora gidip hormonlariniza baktırın. Hormon yüksekliği de gebelik için bir engel.
surpriz_25 @Strongirl_ bilmiyorum 7 gün varken test yaptirdim 0,50 cikti tam belli olurmu bilemedim suan 4 gün var
Strongirl_ surpriz_25 o zaman gününüzü bekleyin tekrar betaya baktırın gebelik yoksa bir doktora danışın. Hormonlariniz yüksek olabilir. Benim ablamın da yüksekti ondan çocuğu olmadı ilaç kullandı hormonlari düzene girince hamile kaldı
Bbgg surpriz_25 hayır çıkmaz , regl tarihi geçince bile anca küçük küçük çıkıyor çoğu zaman rakamlar, gebelik oluşmaya başlamışsa bile süt gelmez bence de erkenden, hormonel bir şey vardır muhakkak kontrole gidin 🌸