bebissss 1_cocuk_annesi benim ilk kan değerim 382 ikinci kan değerim 1337 üçüncü km değerim 5061 istesem şuan gidebilirim kesin kese görünür bebek bir ihtimal ama kalp atışını duyamam diye biraz geç gidecem 29 una gün aldm o zmn tahminimce 8 haftalık gibi olur Allah’ın izniyle o zmn herşeyi görür ge dinlerim
kbrkkk 1_cocuk_annesi aşkım baya baya var kan versen çıkar, sağlıklı ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah 🤲🏻🥰
ebrudefnee 1_cocuk_annesi test bozuk değilse çok belirgin adetiniz geçti mi netleştirmek için kan verebilirsiniz
acelyasen rainbowdash ben awox yaptım tanışma yada kuruma çizgisi olur mu o teste teste baktığımda çok hafif çizgi var mor
1_cocuk_annesi Çok heyecanlıyım. Sabah kaset testte net değildi gözle zor görünüyodu. şimdi Clear pink marka bunu yaptım hemen ikimci çizgi çıktı. 2 3 dakka içinde varmıdır gebelik?
rainbowdash 1_cocuk_annesi bu markayı hiç bilmiyorum ama teste göre baya görünüyor kuzum inşallah vardır kan ver bence
1_cocuk_annesi ebrudefnee adetim geçmedi bat 20 aralık. Mide bulantısı ile uyandım sabah. O yüzden kaset test vardı yanımda onu yaptım. Gözle görünmicek derecede vardı. Şimdi de erken gebelik testi yaptım hemen. Normalde test yapmayı düşünmüyodum ama mide bulantısından dolayı yaptım