senos15 kbrkkk benim 184 ama bu gebeliğim sanki ışık hızıyla geçiyor gibi oğlumda haftalar günler geçmiyor du bunda sanki hala yeni öğrenmişim gibi ama 3 aylık oldu bile hemen 🤲🙏🙈
kbrkkk senos15 ya ben hatırlıyorum 6 haftalık olacağı zaman ne kadar büyüyecek falan diyodum şimdi şaşırıyorum 6 ay bitti 🥹 ilk ama heveslerle geçtiği için heralde hızlı geçiyor bana da 😂
suleferhat kbrkkk amin inşaallah sağ salim alalım kucağımıza 🥰 ikili sayılara geçince heyecan daha çok artar
kbrkkk suleferhat evet gerçekten öyle bugün yeni bi mod açıldı dediğim gibi bi duygusallık falan çöktü 😂😂
kbrkkk ikiprensesannesi___ annem hep derdi ki hangi parmağını kessen acımaz şimdi şimdi anlıyorum. Kaç tane olursa olsun hepsinin yeri farklıdır eminimki 🥰 ben karnımdaki dışında bide kalan dondurulmuş embriyolarımı düşünüyorum bazen annelik çok yoğun çok uçlarda bi hismiş 🥹
ikiprensesannesi___ kbrkkk ay evet evlât sahibi olunca anlar olduk annelerimizi 🥲Annelik tam anlamıyla delilik ya
senos15 kbrkkk keseydi kalp ti cinsiyetti detaylıydı derken geçiyor işte detaylıdan sonra alışveriş hastane çantası en sevdiğim kısım eksikler 😍
kbrkkk betulmommy yaaa benimde tüp bebek 🥹 sizinde transfer 9 temmuz muu ? Sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻🥰
kbrkkk ilayda1616 sağlıkla gelsinn su gibi kolay geçsin hiç korkmaa yaşadın biliyorsun kucağına alınca tüm korkular geride kalacak 🥰
kbrkkk ikiprensesannesi___ kesinlikle öyle ama anladım ki bi kadının erişebileceği en güzel nokta iyi ki Rabbim bizlere nasip etmiş 🤲🏻🥰
kbrkkk suleferhat bizim etrafımız o kadar çok bebekti ki bir sürü şeyi geldi kıyafet konusunda eksiğimiz yok bebek arabası falan kaldı sadece onu da emin olamadım henüz seçemiyorum🤦🏼♀️
kbrkkk betulmommy ah bizim küçük savaşçılarımız 🥹 sağlıkla gelsinler de büyütelim 🥹 benim oğlum oluyor senin ?
kbrkkk sydhjjhj evett 19 hazirann, 26 mart doğum 🥰 ama sanki bayrama yetişecek gibi bi his var hep içimde 🤷🏼♀️ cinsiyetimiz erkek 💙 sizin ?