Deletedmom_787 Merhaba kızlar gebeliğe hazırlık için önereceğiniz vitamin vs var mı ? Daha önce kullanıp faydasını gördüğünüz bir şey var mı? İnositol vs önerir misiniz? 🌸
pinarok Deletedmom_787 orzax proceive f kadinlari için olanı, m’si de erkekler için. İyi olduğu söyleniyor ben de buraya başladım internetten arastitabilirsin
Engusa Deletedmom_787 bize doktorum pregnacare him&her önermişti ovülasyonla birlikte takviye sağolsun ilk ay pozitifi gördük biraz fiyatlı ürün ama alırke eczacı çok başarılı içeriği olduğunu söylemişti
Tomriscvn Deletedmom_787 Canım ben ocean polysitol kullandım eşim içinde bal almıştık içinde arı sütü polen falan olan onunda çok faydası oluyor sperm kalitesi
pinarok Deletedmom_787 vallahi daha yeni başladık bilmiyorum şuan:) kadınlarda kaliteli yumurta uretimini destekliyor ve tutunmaya yardim edici ekstra biseyler var içinde erkekler için olanı da sperm kalite ve hızını artiriyormus ben de instagramdan görmüştüm aşağıdaki linkte detaylı anlatıyor bakabilirsiniz
Deletedmom_787 Weenie bende bir doktordan gördüm omepa adında omega3 ve q10 ubikinol içeren bir takviyeymiş göz ardı ediliyor ama en önemli olan omega3 ve q10 demişti ondan almayı düşünüyorum belki faydası olur
hera33 Deletedmom_787 SON TARTIŞAMMA BAKABİLİRSİN CNAIM BEN ÖYLE HAMİLE KALDIM İNNŞALLAH FAYDASI OLUR