ardenkus Kızlar nasıl gidiyor aranızda transfer olanlar bugün benim 5.günüm hiç bir belirti yok sizlerin nasıl geçiyor aranızda test yapanlar varmı
Merrriiii ardenkus Bnmde 6. Gün dün kasıkta ufak batmalar oldu bugün kahve lekelenme gelmiş çok az umarım devamı gelmez bilemedim
ardenkus Merrriiii bende hiç leke felan yok 2.günü hafif bir batma vardı ondan sonra hiç bişey olmadı ama senin bence yerleşme kanaması olabilir canım burda herkez öyle söylüyor işallah tutunmuşlardır bize
Merrriiii ardenkus valla anlamadım fitille birlikte akmış inşallah kötü sonuçlanmaz hiç emin olamıyorum daha önce kötü şeyler yaşayınca… 5. Gün benimde dondurulmuş kalitesini bilmiyorum iyi dedi sadece
ardenkus Merrriiii korkma canım o yerleşme içindir istersen doktorunla görüş idrar testi yapmayı düşünüyormusun
Merrriiii ardenkus doktora sormam çünkü verdikleri kâğıtta lekelenme olabilir diyor. İdrar testi yapmayı da düşünmüyorum canım negatif görürsem test gününe kdr kendimi çok üzerim pazar günü test günüm normalde kan vereyim direkt diyorum
Sila9 Benimde beşinci gün🥹 belirti yok sadece çok az kahverengi leke gibi birşey gördüm sabah bakıcam gün içersinde devam ediyor mu diye
ardenkus Merrriiii aynen canım en iyisi kan vermen sonra üzülüyoruz bende bir yanım yap diyor bir yanım yapma diyor cesaretim yok benim salı günü sonuç öğrenmem
Merrriiii ardenkus canım bence yapma gerçekten çok kafa karışıklığı oluyor cümkü zaten öğrendikten sonra pozitif ise 2 günde bir kan vericez ne gerek var erkenden takip etmeye
ardenkus Merrriiii en güzeli beklemek doğru söylüyorsun çıkmazsa daha çok stres olacak az kaldı zaten