Ben bu gün gittim havuzlu han a herkese güncelleme yapmış olayım. Zıbın alt Müslin gibi şeyler evet daha ucuz, ama biraz güzel alt üst takımlar tulumlar istiyorsanız hemen hemen aynı fiyatlar. Avantajı çok fazla şeyi görerek alabilmek tabii. Ben zıbın hiç almadım fiyatları 30-35 liraya kadar gördüğüm halde, e bebeğin beyaz zıbınları bana daha tok geldiği için. Ama sonsuz çeşitte alt üst takım pijama tulum var pijama takımı 150 lira o tarz tulumlar aynı şekilde, Müslin alt üst takımlar ve şık tok kumaşlı takımlar 400-500 aralığında. Küvet takımları 750 civarında. Kutulu hastane çıkışlarının fiyatları çok değişken tabi parça sayısı modeli kumaşına göre ama ortalama 850 den başlıyor çoğunlukla da 1000-1500 aralığında çok kaliyeli ve güzel şeyler vardı. Lohusa pijama takımı vs modelleri güzel olsa da trendyolda da benzerleri yarı fiyatına bile bulunabilir, ben pijamalarımı yrendyoldan almıştım ne olur ne olmaz diye bir gecelik takımı baktım 1500 dedi, bıraktım çıktım 😅 aklıma gelenler bunlar sormak istediğiniz bişey olursa sorun hatırladıklarımı söylerim