kartanesi___ sunbloom123 evet 32’de izne ayrılabiliyoruz ama ben öğretmenim ve 32 olduğum hafta karneye 2 hafta kalmış oluyor ben de o 2 hafta da çalışayım da sonra 15 tatil oluyor çalışmıyoruz zaten bari o 1 ayım doğumdan sonraya kalsın istiyorum
Fatma_furkan1996 kartanesi___ aman kiloyu hiç söylemiyorum canım artık tartılmıyorum ellerim ayaklarım çok şişti yememe dikkat ediyorum ama yok çok da sancı vuruyor ama zaman yaklaştıkça heyecan basıyor daha hiçbirşey de hazır değil hayırlısı bakalım 30+1 selamlar 🥰
kartanesi___ Fatma_furkan1996 he sen bir gün arkamızdaydın diye aklımda kalmış demek ki o başka biri🥲😂
Fatma_furkan1996 kartanesi___ benim ilk çocuğumda da vardı canım hatta baya sorun yaşamıştım bu tamamen vucudla alakalı bir durum tuzlu yemememe rağmen ödem oluşuyor yine gebelik koleztazı da vardı bende aman çok şükür şuan öyle bir sıkıntım yok olmaz da inşallah
eed21 Kuşlar beni de alınnn 🕊️ bende 30 lara gelmek istiyorum bu kaygılar yeter da 😂 26+6 yım inşaAllah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrumuza ♥️
Havin49_ kartanesi___ çok şükür iyiyim cnm doktor yorma dedi kendini bebekler farklı pozisyonda olduğu için ara ara kasılmalar normal dedi
eed21 kartanesi___ evet 😂 ama geçsin istiyorum ilk gebelik ya belkide ondan kavuşmak istiyorum merak ediyorum nasıl bir şey 🙈