xSarelle Kızlar intden başvurdum onaylandı ama 1 ayı geçti doğum yapalı, nereden nasıl alacağım hiçbir şey bilmiyorum. Ne yapacağım şimdi anlamadım??
aybalasmom xSarelle halkbankasından çekiliyormuş PTT çalışanı öyle söylemişti. Hala çekemedim 15 ekimde doğum yaptım🤦🏻♀️
YyyyYasemin xSarelle yatar canım benimde bir ayı geçti daha bi iki gün oldu yatalı ayın 26sında çekebilcem
xSarelle aybalasmom YyyyYasemin buse2507 Eyllullu sevaldqn1 sevaldqn1 Kızlar nereden yatıyor şimdi ben anlamadım pttden mi alacağız halk bank hesabım da yok ki ??
YyyyYasemin xSarelle benimde hesabım yok direk bankaya gidip içerden çekcez PTT ye yatmıyor diye biliyorum
Eyllullu aybalasmom onaylanali ne kadar olmuştu tam nasil cektiniz anlatir misiniz zahmet olmazsa, mesela önce pttye gitmek gerekiyor mu
aybalasmom Eyllullu estağfirullah anlatırım tabi. doğumdan 15 gün sonra başvuru yaptım. İlk öğretmenim ailem uygulamasından baktım yatıp yatmadığına. 22 Kasım ödeme günüydü. Bi türlü fırsatım olmadı. Ben de ilk PTT sanıyordum hatta gittim baya da sıra bekledim küçük bebeğimle ama halk bankasından çekiliyormuş. Bugün gittim sıra aldım kimliğimle işlemi hallettiler ödemeyi aldım. Kimliksiz gitmeyin kesinlikle
Bumah xSarelle halk bankta icerden aliniyomis bende gecen ogrendim gittim aldim para yatinca mesajda gelmiyo 1 aydir yatmis para bilmiyodum😀😀
Eyllullu aybalasmom ya çok teşekkürler demeseniz ben de küçücük bebekle gidecektim bekleyecektim vallahi çok sağolun
aybalasmom Eyllullu siz de sağolun. İyi ki sormuşsunuz ben kimseye sormamıştım da. Boşuna beklememiş oldunuz