merakvetas nasılsınız anneler?🥹 cinsiyeti öğrendiniz mi ? öğrenmeyeniniz var mı, ben 13. haftada fetal ile öğrendim çok şükür 🙏🏻🩷
merakvetas beyzzsenturkkk maşallah tebrik ederim 🌸☺️🩷 benimde çevremdeki herkes kız olacağını düşünüyordu erkek olduğunu öğrendik bizi şaşırttı 🥹💜
Cansu_aydin13 17+3 um kıza benziyor ama belli değil dedi devlet hastanesi 20 haftada tam belli olur dedi sizce kız mıdır yoksa erkek olma ihtimali de var mı erkek bebekler kendini çabuk belli eder cikintisindan filan diyorlar da genelde
Rojdiyebiri Cansu_aydin13 niye bu kadar geç benim gittiğim kadın doktoru 12. Haftada görüyor en geç 13. Haftada net söylüyor
merakvetas Cansu_aydin13 evet genelde cinsiyet geç belli olunca kız diyorlar ama yinede kesin bir sey söylemek mümkün değil tabiki ultrason cihazına ve bebeğin pozisyonuna bağlı olarak değişir bu durum, sağlıkla ogrenin insallah ☺️
merakvetas Rojdiyebiri bazı devlet hastanelerinde ultrason kaynaklı böyle sıkıntılar olduğunu duymuştum 🥲
azrayalin 17 haftalığım 15′te erkek olduğunu öğrendim ve değişmedi. 2. Oğlum geliyor sağlıkla gelsin tüm bebişler 🥰🩵
merakvetas azrayalin maşallah tebrik ederim ☺️💜 benim ilk gebeliğim erkek olacak inşallah, tüm çevrem ve ben kız bekliyorduk baya şaşırdık 😆
beyzzsenturkkk merakvetas ben rüyamda görmüştüm erkek hissetmişti herkes erkek diyordu ama ben kız olduğuna hep inandım🥹🩷
Rojdiyebiri merakvetas evet ultrasondan ultrasona değişmiyormuş tabi bebeğin kendi gizlemesi de oluyormuş