Esmakeskin ozlemkyahan direk folik asiiti 12 de bıraktırdı doktorum ama verdiği vitaminin içinde de folik asit var ve doğuma kadar kullanacaksın dedi
senaninn ozlemkyahan ilk 12 hafta kullandım, sonra multivitamin e geçiriyorlar. yanına demir ve d vitamini ek takviye alıyorsunuz. ben 28. hafta gibi bir de magnezyuma başladım 4 çeşit vitamin içiyorum şu an 36+1de.
ayseveysel ozlemkyahan 13. Haftama kadar kullandım sonra doktorum bıraktırdı 20. Haftada magnezyum verdi
Noyimommy ozlemkyahan 12. Haftaya kadar folik asit ve d vitamini birlikte aldım sonrasında ocean mummy ye geçtim onun içinde de folik asit var magnezyum da ekledi o hafta ağrılarım erken başladığı için 24. Hafta da da demir ve b12 düşük olduğu için ekstra onlara başladım
AuraMomB Gebelik öncesi 1 ay gebelik itibarıyla 13 hafta folik asit kullandım . 13.haftadan itibaren vitamin+omega kullanıyorum
hazalmamy ozlemkyahan ben 12. Haftamda bırakmıştım ancak bir ay önce düşük çıkınca folik asit tekrar başladım multivitamin kullanmıyorum ben daha doğrusu kullanamıyorum o yüzden sadece folik asit olarak alıyorum ama kan vericem sonuca göre doktorumla konusucam bırak derse bırakırım devam derse devam ederim
amphitrittee ozlemkyahan doktor bana en basından beri ocean mummy söylüyor onu kullanıyorum 9 ay kullanıcskmısımm hahdjdjd kullanıyoruz isteee
bilgedenizokaribal ozlemkyahan ben ocean mummy folik asit, omega3 ve multivitamin içeren folik asiti kullanıyorum. Benim doktorum bunun yanına ocean microfer (demir ve c vit) ve D vitamini damla ilave etti. Üç takviyesi de doğuma kadar kullanıcam
minikcivciv89 ozlemkyahan ben kullanacağım sonuna kadar ilk 3 ay başka bişey kullandım şimdi başka bişey verdi doktor bunu doğuma kadar kullancam
aslmoms Folik Asit dediğimde bile midem bulanmaya başlıyor nedenini bilmiyorum ama bence ben bunu içtikten snra mide bulantılarım başladı. Mecburen içiyorum. Umarım hemen biter ya
Edakrcm aslmoms Benimde aynı şekilde folik asit icince midem bulanıyor geceleri iciyim dedim bu seferde bulantıdan uyuyamadım