bozkurt38 Kızlar oğlumda ikili 3lu tarama falan yaptırdım ama fetal DNA duymadım hiç bilmiyorum nedir bu test fiyatlar biraz fazla geldi bu testin şimdide hamileyim nedir bu test kaçıncı haftada yapılıyor bilgi verir misiniz
Melike3506 bozkurt38 11. Haftadan itibaren yapılıyor. Anneden kan alınıyor. Bunu yaptırınca 2 li 3 lü 4 lü taramalar falan yaptırmana gerek kalmıyor cinsiyette belli oluyor %99 güvenilirliği var firmaya göre 7-10 gün içinde sonuçlar çıkıyor
eat1 bozkurt38 detaylı bir test üniversite hastanesinde ya ücretsiz yada cüzi miktarda yapılıyor çoğu hastalığa ve cinsiyete kadar bakılıyor galiba 10. Haftadan sonra yapılmaya başlanıyordu
bozkurt38 Melike3506 yani 3lu taramanin falan suanki ucretini de bilmiyorum ama yaptırmak zorunlu değildir demi devlette yapiyorlarmi acaba bilginiz varmi 3 haftaya benimde 2li için çağırdı
Melike3506 bozkurt38 devlette yapılan testler ücretli değil ki yaptırmak zorunda değilsiniz testi reddettiğinize dair bir kağıt doldurup imza atıyorsunuz
bozkurt38 Melike3506 oğlumu özelde dogurmustum devlete ilk kez gidiyorum orada dogurmayida düşünüyorum tam bilgim yok bu yüzden teşekkür ederim
Melike3506 bozkurt38 rica ederim devlette yapılan hiç bir şeyden ücret alınmıyor. Fetal dna testini devlet hastanesi yapmıyor ama özel laboratuvarlarda yapılıyor