Sendenbanakalan Kızlar yumurtlama günümü degerlendirdim ama belrtim yoktu ztn günümde 1-2 gün önce oldum ztn sekme uzama oluyor mesele o degilde hep kahverengi oldu günlük bir ped tam olmadı ama cok azda degildi bilmiyorum sıkıntımı olablirmi böyle bşy ?
havva_5 Sendenbanakalan eski kandır büyük ihtimalle ama biraz daha gözlemleyin isterseniz benim reglim de genelde böyle kahverengiyle başlıyo da
Sendenbanakalan havva_5 yani kırmızıya mı döner diyorsunuz yoksa diger aymı cünkü 4. Gün ve yarin normlde btiyordum
havva_5 Sendenbanakalan hmm 4.güne kadar aslında sökülürdü ama ağrı kesici veya herhangi bi ilaç mı kullandınız regl öncesi? Mesela ben bu tarz ilaçlar aldığımda kanamamın rengi de miktarı da değişiyo azalıyo daha doğrusu
Sendenbanakalan havva_5 hayır :( kullanmadım ama btiksel bi kac bşy kullnıyorum normlde yapmazdı ilk oldu bu tarz
havva_5 Sendenbanakalan bazen bitkisel şeyler hormonlarda düzensizlik yapabiliyor belki ondandır belki başka bişi regli her şey etkiliyor biliyorsunuz hava şartları, stres vs pek çok sebep var aslında. Doktora gidin isterseniz içiniz rahat etsin. 🌷