kubraturkkoc Serklajlı 26.haftaya başlayacağım inşallah yarın 🥹 Hunileşme ve kısalma olduğu için hastanedeyim.. Zor geçen günler acaba o günleri görebilir miyim ☺️
ilknuuur kubraturkkoc benim de son 99 gün inşallah güzel günler sizinle olsun sağlıkla kavuşun birbirinize
Mucizem522 kubraturkkoc sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 hangi hastanedesiniz nasıl bi tedavi uyguluyorlar benimde kısalma 11 e düşmüş yatırdılar fakat bi tedavi yaptıklarını göremeyince çıktım eve geldim 🥺
biranneninyolculugu kubraturkkoc ne kadardır hastanedesiniz? Bende de kısalma ve hunileşme var. Bana evde yatış verdi doktorum.
kubraturkkoc Mucizem522 şehir hastanesindeyim, günlük 2 adet endol ve Progestan alıyorum. Kan sulandırıcı iğne yapılıyor haricinde tansiyon ve bebek kalp atışı bakıyorlar. Siz kendiniz mi çıkmak istediniz
biranneninyolculugu kubraturkkoc gelirsiniz inşallah bebeklerimiz sağlıkla zamanında gelsinler amin 🙏🏻
Mucizem522 kubraturkkoc aynı ilaçları evde kullanabildiğim için hastane ortamı çok fazla yorucu gelmişti imza vererek kendim çıktım evde yatıyorum acil bi durumda gelirsiniz demişlerdi çok geçmiş olsun size de