elifayktt Rumii22 Pureseed yeni doğan seti olarak aldım hatta mühendis bir annenin ürünü temiz içerik tavsiye ederim mutlaka
senaninn Rumii22 tavsiye üzerine hametol baby ve sebamed aldım daha henüz kullanmadım doğunca inşallah 💓
sevde_16 beyzzsenturkkk bende onu çok pişik olunca kullandım hafif pişik durumunda doğal içerikli menbai şifanın deva kremini kullanıyorum bir çok şeye faydası var
Cinarsaitinannesi Rumii22 bende bepanthol kullandım ilk günler her kaka sonrası sürdüm sonra ihtiyaç oldukça sürdüm cildinin hava alması lazımmış
beyzzsenturkkk Rumii22 sadece pişikken. bebeklerin teni hassastır nefes almaya ihtiyaçları vardır. sudocrem gibi çok yağlı şeyler cildi tıkar sürekli krem kullanmaya gerek yok fazlası enfeksiyona bile yol açabilir vajina ph’ını bozar. ihtiyaç halinde kullanılabilir ama kantaron yağı hakikiyse özellikle alacağınız en iyi marka kremlere bile taş çıkartır 🩷
1Ali İlk bitkisel bir ürün kullandım hiç beğenmedim hametan kullanmaya başladım belli bir aya kadar onunla devam ettim zaten çok pişik olmuyordu oğlum sonra bıraktım pişik oldukça sürmeye başladım
Nsa16 İlk zamanlar mustela kullandık fakat pek fayda etmedi bepantol kullaniyoruz. 5 defa alt değişimi yapiyosak 2 defa falan sürüyorum bende
Nsa16 Rumii22 olabilir, sudocrem de kullandık o daha beter hale getirdi kimiside çok memnun ondan ama bizde işe yaramadı bepantolden devam ediyoruz o güzel. Size tavsiyem ilk başta alırken küçük boylarını alıp deneyin elinizde kalmasın sonra
beyzzsenturkkk sevde_16 hafif pişiklerde bepanthol çok fazla kanamalı pişiklerde kantaron yağı kullandım hakiki olması önemliydi bir çok yarasına pişiğine kesiğine sinek ısırığına dahi sürdüm iz kalacak şekilde olan yaralarda bile iz bırakmadan iyileştirdi🩷