RecepAynur Ankara Etlik şehir hastanesinde ilgili anlayışlı güzelce sorulan sorulara cevap veren bide resim veren varmı
Daisyy000 RecepAynur 5 ayrı doktora gitmiştim hepsinde de şansıma acemi asistanlar bakmıştı hepsi de 5 para etmezdi, ne doğru düzgün bilgi verdiler ne resim verdiler, ekranı bile çevirmedi bazıları,ondan sonra bidaha gitmedim
elaefem RecepAynur bende gitmeyi düşünüyorum oraya .ikili testi orda yaptırcam bakalım nasıl biri çıkcak karşıma.ama hep asistanlar oluyor her gitmende farklı doktor oluyor
RecepAynur Daisyy000 benimde öyle işte sorduğum soruya düzgünce cevap vermiyorlar resimde vermedi ekranı bile çevirmedi kendi baktı herşey normal dedi geçiştirdi önceden resim veriyorlardı
RecepAynur elaefem ben orda yaptırdım ikili test hiç konusmadilar bile asistanlar baktı bı kağıt verdiler bununla kan verilcek dediler 1 hafta veya 10 sonra gelirsin sonuca dedi hiç hoşuma giden doktor olmadı
RecepAynur elaefem Bilkent güzel açıklıyor doktoruna göre kağıt olursa resim veriyor ben uzak olduğu için oraya gidemiyorum ilk doğumumu orda yaptım