Saraylokumu asenazeynep Bol Bol uyu tavsiyemdir 🥰 Uzuuuun uykulara hasret kalacaksın çünkü bir süre. Ben hamileliğimin son aylarında sürekli zorla uyuttum kendimi uykuya doymak için. Şimdi uykusuz kaldığım zamanlarda o uzunca uyuduğum zamanları hatırlayıp kendimi tatmin ediyorum 😂😂
asenazeynep Saraylokumu Hahahahaha kuzum vallahi aynı şekilde bolca uyumaya çalışıyorum🥰 keyfe keder takılıyorum bir süredir…ve diyorum ki bu zamanları ararım yat aşağı😂😂 Dualarım çok zor bir çocuk olmaması yönünde…tabii önceliğimiz sağlıklı olması🥹🥹İnşallah bebekliği dayısı ve babasına çeker de😂😂
Saraylokumu asenazeynep Çok kolay bir bebek olur inşAllah 😊 Hamileliğin tadını çıkar ben özlüyorum hamile hallerimi 🤭 Kız bende öyle bi konuşuyorum ki sanırsın 10 çocuk büyütmüşüm 😂😂 alt tarafı 4 aydır taze anneyim
asenazeynep Saraylokumu Yaa hahahaha olsun canım dört ay az bir süre mi😂🥹🥰Teşekkür ederim çiçeğiim, her birimizin bebişi sağlıklı kolay olsun inşallah, seninki de şimdi tam sevmelik olmuştuurr Allah bağışlasın
Serivebebegi Saraylokumu 5yaşında oğlum var 16gün sonra 2.çocuğum doğacak inşallah 😍😍😍zamanla fikriniz değişicek 🙊
demirrleydi_ Saraylokumu Allah bağışlasın 🥰 benimde 3 yaş 7 aylık kızım ve 52 günlük minik bir oğlum var 🥰 banada iki çocuk yeter eşimle üçüncüyü düşünmüyoruz çünkü gerçekten her bebek zorlu ve farklı bir süreç hayırlısıyla kızımızı ve oğlumuzu büyütelim bize yeter
babyboy_emre Cicilininkini ben de dördüncüye hamileyim en büyüğü 7 yaşında diğerleri 2 ve 4 :) bizi neler bekliyor bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
Minik_04 Saraylokumu bnm de bir kizim var 4 buçuk yaşina giricek simdi ikinciye hamileyim 38 haftalik olucam kizim kucukken bende hic istemiyodum 4 yaşina girmeye yakin yeni bebiş isteği doğdu😂
1_Pandackk Saraylokumu 3 yaşında biri 12 günlük bebeğim var 🙈yeter bana Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmazsın 2 tane bana Yeter sağlıklı olsunlar elhamdülillah 🙏🏻❤️
hasksonsuz Saraylokumu gelir bacım bana kalırsa gelir de 😅😅 yakın çevremle toplu kararca bağlatmaya karar verdim yoksa kimse bana güvenmiyor😆😆