ikizogl Saraylokumu evet aldırmayı düşündüm ilk ama eşim kızıyor bakarız diyor bakalım artık hayırlısı olsun diyorum
Sarfaraz_17 Saraylokumu 2 çocuğum var biri 3 yaşına yeni girdi biri 1 buçuk yaşında 33 haftalık hamileyim ve bir düşüğüm var ve Allah’ın izniyle düşünmüyorum artık
kanmamakl hasksonsuz benimde 4.gebelik 🤣 devlet babadan ne kadar maaş alacağız ya doğumda 😀😀 bazıları diyor 5bin bazıları yazıları okuyorum 11diyor ne verirse kardır ama merak etttim 🤣🤣
muslimmom Saraylokumu benim 2 oğlum var şuan yeni hamileyim kardeş dünyanın en güzel şeyi bence dua edin kız olsun 💞
1prenses2prens56 Saraylokumu 3 bebişim var 2 bebişle kalmak isterdim ama nasip daha istemem Allah olmayana versin 😄
zamansmomm Saraylokumu 1 yaşında oğlum var ve 8 haftalık hamileyim ikisine de yetemeyeceğim diye çok korkuyorum ama birlikte büyüyecek olmaları fikri de çok hoşuma gidiyor
uzumlukek104_ Saraylokumu evet 4 yaşında bir ve 16 aylık bir oğlum var ve şuan 7 aylık hamileyim asla istemiyorum Allah olmayana versin diyordum rabbim nasip etti
alpinannesii44 Saraylokumu 4.5 yaşında oğlum var 9 haftalık hamileyim bende aynı senin gibi düşünüyordum birdaha asla koliği gazı alerjisi uykusuzluktan herşeyi satmıştım birdaha asla diye ama unutuluyor sonradan 😂
cinyuranne Saraylokumu 1 kızım var 7 yasinda. Suan 2 aylık gebeyim. Yaştan dolayı gözüm keserse 3u de isterim :))))
sibel5 Saraylokumu 3. Bebeğime. Hamileyim 9 yaşında bi kızım var 2 buçuk yaşında bi oğlum 23 haftalık da bi kızım var şükürler olsun Allah m kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲