Saraylokumu Benim 4 aylık 1 tane bebişim var. İkinci çocuğu düşünmüyorum 🤣 Allah isteyene versin inşAllah 🤭 Not - Bebeğimi çok seviyorum. Lakin çocuk bakmak büsbüyük bir sorumlulukmuş. İkinciyi kaldırabileceğimi sanmıyorum 🥲 Peki ya siz ?
Papatya05_ Saraylokumu canım daha küçükmüş bebeğin o dönemler ah ben neler diyordum kendime anne olmaya layık değilmişim ben zormuş öyle böyle 😂😂😂😂 şimdi hatırlayınca gülüyorum kendime 🌸🌸🌸 oğlum 5 yaşına geldi büyüdükçe konuştukça daha iyi hissetmeye başladım ben Şuan 30 haftalık hamileyim anca kendimi hazır hissedebildim Bu herkeste değişen bişey kimi hazır oluyor peş peşe yapıyor kimi araya zaman koyuyor Sağlıkla alalım kucağımıza
hasksonsuz Saraylokumu 3 bebem var 4. Hamileyim bana kalırsa isterim dahada 🤣🤣 kendimden emin olamadıgım için bağlatacagım toplu kararla 😆
Saraylokumu Papatya05_ 😁 Aynı şeyi dedim bende annelik benim neyime falan 🤣 hatta iğrenç ötesi bir lohusalık geçirdim yani destekçim çoktu ama ağır atlattım kendi içimde. Şimdi iyiyim şükür. Ama yine de şuan tek çocuk kafasındayım 🙂↔️
smyrkc Papatya05_ benimde 5 yaşında oğlum var 32+4 haftalık hamileyim erkek bebeğe sizin cinsiyeti ne
kanmamakl hasksonsuz benimde 4.gebelik 🤣 devlet babadan ne kadar maaş alacağız ya doğumda 😀😀 bazıları diyor 5bin bazıları yazıları okuyorum 11diyor ne verirse kardır ama merak etttim 🤣🤣
Saraylokumu lux38 Bana da 2.nin kız olucağını garanti verselerdi belllllkii düşünürdüm. Bir oğlum var. Kızım da olsun isterdim. Ama çocuk bakmak hakikaten büyük sorumluluk yaa
nsfta Saraylokumu 3 yıl sonra ikinciyi istiyorsun geçiyor bebeğini özlüyor insan benim de berbattı ikinci geliyor 😂😂
Papatya05_ Saraylokumu öyle bi dönem her anne de olmasa bile çoğunda oluyordur diye düşünüyorum 🌸😂 kimse dile getirmiyor hep o güzel yönlerini gösteriyorlar bizde kendimizi sorgulıyoruz daha hala yeni hele 2 yaşına girsin biraz daha büyüsün o zaman daha da kendine geleceksin inşalalh
ArelinAnnesi1 Saraylokumu benim 4 yaşında bi oğlum var karnımda da 22 haftalık 1 kızım var Rabbim olmayana versin inşallah 🤲🏻😍
uzumlukek104_ Saraylokumu evet 4 yaşında bir ve 16 aylık bir oğlum var ve şuan 7 aylık hamileyim asla istemiyorum Allah olmayana versin diyordum rabbim nasip etti
Yazmelegi_ Saraylokumu bende uzun süre yapmam diyordm sonra karar verdim yapmaya 🤣 kızım 2 yaş 4 aylik ben 28 haftalık hamileyim oğlum olcak. Rabbim olmayan versin inşallah benim için 2 ideal
aybike2212 Saraylokumu bir tane kızım var 4 yaşında 15 haftalık hamileyim şuan düşünmüyorum Allah isteyene olmayana versin ve daha nicesi büyük konuşmam sonucu hiç aklimda olmayan bir anda ikinciye hamile olduğumu öğrendim 🤗
Saraylokumu aybike2212 O zaman yeni bir atasözü ortaya atıyorum 😁 Büyük konuşma yoksa karnın büyür 🤣🤣
mlkunal Saraylokumu benim 29 aylık bi oğlum var 2. Oğlum yolda 5 aylığım cnm daha düşünmüyorum bazen de diyorum 4 sene sonra bi tane daha yapıyım kızım olur belki ama bence o da erkek olur 😁😂 hayırlı sağlıklı olsun gerisi boş😍😍
aysegulykslll Saraylokumu 4 yaşında kızım var 4 aylık hamileyim oğlum olacak Allahım isteyen herkese nasip etsin 🫶🏻🤲🏻
sakaryamm54 Saraylokumu ilk oğlum 7 yaşında ikinci oğlum 14 aylık daha istemiyodum sprial taktırmıştım ama kaymış üçüncü oğluma hamileyim 14 haftalık 28 yaşındayım doğumdan sonra kordon bağlatıcam nasipse 😊
hasksonsuz Saraylokumu gelir bacım bana kalırsa gelir de 😅😅 yakın çevremle toplu kararca bağlatmaya karar verdim yoksa kimse bana güvenmiyor😆😆
PapatiA Saraylokumu 1 çocuğum var hamıleyim bida düşünmüyorum ama bida istersem mi ki diye kordonları elletmicem 😀😀
mlkunal Saraylokumu çok zor dimi her dönemleri bilmiyorum da ben çok zorlanıyorum oğlumda inşallah bu sakin olur 🥺🥺
deletedmom43191 Saraylokumu buyuk konusmak degil psikoloji bitti vücudum bitti 2020den 2025 e kadar 3 kere gebe kaldim 3 kere dogum yaptim artik yeter bittim yani sağlığım gider bidaha olursa