Daisyy000 Bebeek_12 2 gün sonra nasipse 38+3te olacağım. İlki 39+1deydi. Makat duruştu belki döner diye 39 a kadar beklemiştik dönmedi
mavi123_ Bebeek_12 ilkini 36+5 de kordon bağından dolayı biraz erken aldık bu seferde uygulamaya göre 37+4 de ama bebek gelişimine göre 38+4 olacak Allah’ın izniyle
Bebeek_12 Gokturkmom_ ya benim doktorum ocak ayından itibaren hastaneden ayrılıyo 37+6da alabilirim sezaryene dedi erken mi acaba
Bebeek_12 Gokturkmom_ benimde 38 diyelim . Bugün başka bir doktora gittim oda ocak ayında izinliymiş dedi güzel bi hafta bence olabilirsin sezaryen. Sıkıntı olmaz dedi. Yinede acele karar vermek istemiyorum başka bir doktora daha gitmek istiyorum bakalım
mutlubalik Bebeek_12 hayır planlı değildi sancım gelmişti sabah 5 ten öğlen 2 ye kadar da suni sancı aldım ama açılma sıfırdı o nedenle alındım sezeryane
dilaraacet Bebeek_12 oğlumda 38+5 de olmuştum şuanda 30 haftalığım bakalım bende isterim 36 yada 37 de sezaryena alınmak ama devletteki doktorum 38 gibi alıyor ama ben gelişimi iyiyse sabırsız oldum için 37 istiyorum hayırlısı bakalım 😃😃
Bebeek_12 dilaraacet bende tam tersi ya karnımda durabildiği kadar dursun diyorum gelişimi için. Sen neden bu kadar sabırsızsın☺️