eed21 vallahi csnısı çocuk uyuduğu gibi
Sende uyu etrafı işi gücü düşünme dinlen bol bol
Sütün olsun kafan bi rahat olsun dinlendir kendini psikolojik anlamda daha iyi hissettiriyor diğer türlü uykusuzluk yorgunluk halsizlik açlık mahvediyor ben varya anneim kurduğu hazır sofraya bile oturamıyordum uyumak istediğim için öylesi uykulu geziyordum ki yemek yesem açılırım yok ben yok uyuycam diyordum 😂🫣 yani bide insanları dinleme
Yok mamaydı yok süttü herkes emzirecek diye bsey yok ben 6 ay emzirebildim sonra
Çevremin söylemleri yüzünden psikolojik sorunlar yaşadım emzirme olayı beni derinden yaraladı antidepresan kullanmak zorunda kaldım hala kzıuyorm kendime Buda bi nasip yani demekki 6 ay olacakmış sütüm cokds çabaladım vitaminler çaylar boş yeşişşikli salatalar yemekler vs her yolu denedim dikkat ettimde ama kesildi yani. Uyku konusunda ilk aylar o rutini
Uydurmak zor oluyo açıkçası Benm bebeğim geceleri
Uyanıktı hep gündüzleri yatıyordu benzin günümüz geceye karışmıştı.
Biraz büyüyünce yani 3 aylıkke ben hergün duş aldırdım yaz dönemine denk geldi besledim uyuttum hep böyle ilerledi sonra zamanla rutine alıştı sonbahar kış dönemi hergün duş almasada uykusu düzenliydi hep. İlk bebeklik dönemlerinde gümde 2
3 uyku yapıyordu biraz
Büyüdükçe tek öğlen uykusu ama uzun uykular aldı yerini. Uyku düzeni biraz
Zamanla oturur ben alalhıma şükür hiç zorlanmadım uyku konusunda örgü yumuşak içi dolgusuz bir
Oyun arkadaşı yaptı arkadşsım onu göğsüme kouyprdım uykuturken bebişe veriyordum kokusu işe uyuyordu. Hiç ayağımda sallamadım inanır mısın 1,5 yaşa kadar kendisi uyudu 1,5 yaş sonrası bi tatile gittik geldik çocuğu ayakta sallamaya alıştırdık çok zor unutturduk yani büyüdükçe ağırlaştıkça dizlerimiz koptu sana tavsiyem sallamadan alıştırmaya çalış
Ay uzun oldu