lux38 PapatiA bunu ben de merak ediyorum çocuk misal bir göğsümüzu emdi diğer göğsümüz kaldı diğer emzirme de onu mu vereceğiz hiç anlamıyorum veya emse bile öbürünü mü sağacağız artması için
mucizem2409 PapatiA sütüm fazla olduğu için çocuk o kadar tuketmese bile ben boşalana kadar sağdm çünkü uyuyakalmistm bi iki sefer 3-4 saati geçirdim mastit oldum o yüzden hep sagdim 21 ay boyunca. Buzluğa attığım çok oldu süt posetleriyle. Tecrübem baya çok istedigin soruyu sorablirsin.
Daisyy000 PapatiA İlkinde sağdım çok pişman oldum çünkü göğüs ucum aşırı yara oldu. Makinam lansinohtu. Bunda nasipse sağmadan ilerlemek istiyorum ama tabi durum neyi gösterir bilemiyorum
PapatiA lux38 ben ilk doğumumda hiç kullanmadım yani aklımızdan gelmedi açıkçası ama bunda denemek istiyorum şansımı
Semayyy PapatiA bende öyle birşey olmadı tam 6 ay sağdım ek mama vs kullanmadan azalmadı sütüm düzenli beslendim ve dinlenmeye çalıştım sürekli hoşaf vs tüketmiştim. 6. ayınca alerjisinden dolayı kesmiştim alerji maması vermiştik
mucizem2409 PapatiA hayır aksine süt ne kadar fazla sağım olursa içeri sinyal gidiyormuş ihtiyaç daha çok diye o yüzden sağdikca artıyor . Ben 3 saatte aksatmadan sagardm ve o kadar artti ki bi süreden sonra sutlerle başedemedm 😅
Sevl İlk çocuğum için 1.5 yıl sağdım gögüs ucum yoktu tutamıyordu kanatıyordu silikon uç vs kabul etmedi bende sağıp verdim hep şimdi 2. İçinde doğurdum sağmaya başladım sağarak veriyorum sağdıkçada çoğalıyor zaten stokluyorum
Semayyy PapatiA yüzünde hafif egzama oluyordu ek gıdaya yoğurt ile başlayınca çok artmıştı döküntüler o şekilde test yaptırıp öğrenmiştik
Sevl PapatiA elektrikli mamajoo marka kullanıyorum ilk çocuğumda almıştım 3 yıl önce hayla onu kullanıyorum
PapatiA mucizem2409 maşallah diyim bırazda vücut yapısıyla ilgili heralde benımde o kadar hiç olmadı 2 sene emdı ama önce meme verıyodum sonra mama artmıyordu yani
PapatiA mucizem2409 benımde amacım hani ilk saman çocuk çok ememıyo uyuyup kalıyor delan ya o sıra desteklemek belki öyle cogalır delan dıye
PapatiA Semayyy anladm canım bizim de bu sıralar çikolata yese kısarıklık kaşıntı öksürük oluyo daha ıkı üç haftadır
PapatiA Daisyy000 benımde amacım hani ilk saman çocuk çok ememıyo uyuyup kalıyor delan ya o sıra desteklemek belki öyle cogalır delan dıye