Sibelakta kortelya ya bazen devlet bakmkyor de başım dönüyor iyi hisetmiyorum kendimi midem bulanıyor de onlar gebe olma ihtimalin varmı dye soruyor olabilir diyorsun öyle anca bizin burdkai devlet direk bakmıyor
Elatalay kortelya acilde artık bakmiyolar siye biliyorum.gidip midem bulaniyo falan biseyler de tahlil yapar evli oldugun icin beta da bakar
ArelinAnnesi1 Semra6134 Aynısı bendede oldu şuan 22 haftalığım benim ve eşimin burnuna baktı sizinkilerinde kemik yapısı küçük büyük ihtimal genetiktir dedi
PapatiA Elatalay bakıyo kuzum soranlara hastayım ilaç kullanıcam ona göre dedin mi bısey deme hakkı yok
aybsrblgn Halsizlik baş dönmesi mide bulantısı falan var dersen bakarlar direk dersen bakmayabiliyorlar
Esma006 kortelya sebebini demene gerek yok beta baktırmak istiyorum de doktor iki günde bir takip et demişti de öyle ver
Elatalay PapatiA evet öyle olabilir.ben sehir hastanesine gittim idrarda ogrenmistm ama daha test yapmamistm.agrim vardi testim yok diye hem test yapmadilar hemde kadin dogum bolumunde bakmadilar