mom28_ Transfer 7 ve 8.gün yani 2 gündür sürekli midem bulanıyor sabahtan akşama kadar bu kadar erken belirti olmaz herhalde diyorum doktora gitsem napacak diyorum
mom28_ Merrriiii inşallah bende ona yormak istiyorum ama ne biliyim bi yanımız umut bi yanımız korku olumsuzlara alışmışız
Merrriiii mom28_ haklısın ama pozitif düşün öyle olsun ayrıca yarın kan verin siz 5. Gün embriyosu ise 10. Gün vermemizi istedi doktor
mom28_ Merrriiii bizimki 12.güne kadar bekleyin diye ısrar etti aslında eşimde bugün verelim diyor ama cesaret edemiyorum
tupbeybi mom28_ ben 9.gününde verdim doktor öyle istedi, gayet de yüksek çıktı 9.gün. Bence verebilirsiniz ya kan
Deletedmom_298 mom28_ benim doktorum 9. gün verebilirsin dedi mesela sen 12.gün vereceksin ya 14.gün yine vericeksin pozitifse çünkü artışa bakılması gerekiyor bir kere de olsa,şimdi 9.gün yada 10.gün verdin 12. Gün yine vericeksin iki kat artış olduysa tamam 🥰🥰
Merrriiii mom28_ ısrar etmiş bazı doktorlar öyle ama bizimki 5. Gün embriyosu için 10 gün yeterli oluyor dedi siz baktırın bence kesin çıkar
Merrriiii tupbeybi ay ne güzel kaçla öğrendiniz gebeliği benimde yarın 7. Gün oluyor 10. Günü bekleyeyim diyorum
lol Ben 7. Günde idrarda cok silik olacak sekilde pozitif görmüştüm sizde idrar yada kan verin sonuc alırsınız inşallah