Smr5353 Meyra ismini çok istiyoruz ama oğlumda çimeni çok istiyo oyuzden onuda kırmak istemiyoruz ikisini de koysak güzel olmaz mı
mor_menekse1 Smr5353 üzgünüm ama Meyra tek başına güzel oğlusunuz için güzelim kiZin ismini bozmayın çok alakasız birde :) benim kızımda kuzenine çimen diyor tabi çocuğun adı var normalde benim kız seviyor :)
Aydan95 Smr5353 neye gulmusler tam olarak. Bence farkli geliyor kulaga hos bir isim olmus. Hep ayni isimleri gormekten duymakdansa😁
Smr5353 Aydan95 uymuyo diye işte ama bizde oğlumu kırmak da istemiyoruz. Allah nasip ederse koyucaz ama ya
Ruruu Smr5353 yanlis anlamayin ama bence cimen ismi cok kotu.. ve ilerde arkadaslari dalga gecebilir cocuga kotu olur
Aysunays Smr5353 Çimen diye isim ilk kez duydum. Acaba çizgi filmden esinlenmiş olabilir mi oğlunuz Eymen ile çimen? Ama ben tercih etmezdim şahsen çocuk bu unutur bir şekilde
Leilani Smr5353 Yani alışılmadık bir isim biraz garip geldi ama beğendiyseniz koyun tabii.. fikir olarak oğlunuzun da gönlü olsun diye tek Meyra koysanız oğlunuz yine lakap olarak Çimen diye sevse nasıl olur