amphitrittee Rojdiyebiri artısa takılma suan tamamen stres ben ilk gebeliğimi öğrendiğimde 2 güne bir kan ver stres oluyordum kimyasal oldu. Şuan rabbime sukur kafaya takmadım bana bu duyguyu tattırdı. Şuan 15+2 yiz ve hep diyorum stres insanı mahvediyor
Rojdiyebiri amphitrittee yok yok o betalardan sonra stresim geçti çok şükür şimdi heyecan var sadece 🥹
bebektwo Rojdiyebiri 6 haftada kesme gözüktü 8 haftanın basında kalp atışı kese için çok emın değilim ama 2000 olmalı dıye bılıyorum
Rojdiyebiri bebektwo benim beta normalin de üstünde artıyormuş vücudum da çok fazla tepkime oluyor ya bi umut o zamana kadar yükselir diyorum
Deletedmom_195 Rojdiyebiri ilk betam 141 çıktı doktorum 10 gün sonra gel dedi gidemedim iyiki gitmedim 19 gün sonra gittim hem kalp atışını duydum hem de keseyi gördük sat tarihime göre 6+5 di ama ultrasyonda 6+1 çıktı biraz geç gidin bence
Deletedmom_195 Rojdiyebiri sabırlı olmak için mecburuz 4 yaşında bir oğlum var onunla gitmek biraz zor oluyor ama bence biraz daha bekleyin derim
Sevgiiss Rojdiyebiri benim beta 659 dam 2 gün sonra kese görünmüştü beta bakılmamıştı kaçtı bilmiyorum ama