oznur1605 Evet benımde oldu resmen kırmızı işedım ılk gebelıgımdı ve ılk defa oldu akşamdı acıle gıttık hemen idrar testı verdım enfeksıyon ıltıhap çıktı o yüzden kaynaklanmış
sevgi24062023 oznur1605 bende bugun doktoruma gittim enfeksiyon dedi ve dusuk tehlikeside var surekli yatacaksin kendini yormayacaksin dedi Iki gunluk uromisin toz antibiotic tedavisi verdi Benimde ilk gebeligim 17.haftamdayim Siz iyi oldunuzmu daha sonra
oznur1605 sevgi24062023 Geçmiş olsun bu arada 31+3 haftalıgız biz 10 gün önce başıma geldi ıkı çeşit antibiyotik hap verdi doktorum onları kullandım şuan çok şükür kanama ağrım yok bol bol su iç dedi öyle yapmaya çalışıyorum
sevgi24062023 oznur1605 Sizede cok gecmis olsun insallah evlatlarimizi hayirlisi ile kucaklarimiza aliriz
sevgi24062023 beyzzsenturkkk oylemi Peki bebek icin tehlikeli degilmi enfeksiyon umarim en kisa zamanda iyi olursunuz cok gecmis olsun
beyzzsenturkkk sevgi24062023 tehlikeli tabi ki hala kullanıyorum antibiyotik. bırakınca tekrar başlıyor kullanmasam böbreklerime vuruyor onun ağrısı mahvoluyorum. hamilelikte başladı kızımda yoktu bu ya 2. gebeliğim ilk defa yaşıyorum çok bel ağrısı yapıyor çok