Eyll_kuzu Selam güzel anneler aranızda gebelikte dramamine kullanan oldu mu yada var mı ? Ben onu kullanmadığım zaman ölü gibi oluyorum mesela akşamına serum yiyorum
Ezgili Ben 15 inci haftaya kadar sabah akşam kullandım gerçi kullansam da çıkardım ama şükür baya geçti o dönemler herkese de nasip olsun geçmesi 🙏🏻
Eyll_kuzu Ezgili evet bende de sabah bulantılarını kesmiyor malesef ama akşam yemeklerinden önce de içiyorum ben evimde yemek pişmiyor mesela
Aytana Benn kullandım 3 ay hiç bi sıkıntı olmadı . Dramamine in yetmediği zamanlar oldu . Mecbur kalınca oluyo malesef
Eyll_kuzu Aytana evet bende de sabah bulantılarını kesmiyor malesef ama akşam yemeklerinden önce de içiyorum ben evimde yemek pişmiyor mesela
Ezgili Eyll_kuzu eğer başka bi yerde yeme imkanın varsa çok şanslısın ben de en çok evmden tüksinmiştim ama aileler ızakta olunca mecbr kaldım
Eyll_kuzu Ezgili benim de yok pek fazla insan annem yanımda ama ev olunca olmuyor o göreve dönecek mecburen dr eğer izin verirse görümceme gideceğim Bartın’a bende
Eyll_kuzu Zeynepzeze benim annem sabah uykudan uyandırıp içiriyor uyanmama 1 saat kala falan artık düşün nasıl sürünüyorum
Amyleec Ben gebeliğimin başlarında çok kullandım ama tablet formunu değil günde bazen 9-10 defa kustuğum için serumun içine enjekte edip öyle kullanıyordum