Hatice_nur5 Kızlar bana gün vermediler ben şuan 38+2 acilden girsem beni doğuma alirlarmi ve alttan muane ederler mi sezeryan olduğu için bide günüm geldiği için alttan muane ederler mi kızlar
lux38 Hatice_nur5 sancı veya herhangi bir belirti görülurse tabikide doğuma alırlar acilden giriş yapın alttan muayeneyide bazıları yapiyr bazıları yapmıyor sezeryan olduğu için ama nst falan bakılır mutlaka
Hatice_nur5 lux38 ya işte sezeryan olduğu için çok garip geldi bana alttan bakmaları ve beni alması lazım değilmi sancım olsada olmasada normalde 38 haftayken almaları lazım sezeryan olduğum için
Hatice_nur5 ArelinAnnesi1 gün vermediler işte bana ve ikinci sezeryanim geçen gün gittiğimde alttan baktı bana ne gerek varsa nst göre hareket edip beni direk sezeryana alabilirler
lux38 Hatice_nur5 illa 38 de alinck diye bı durum yok heleki devlet hastanesi ise su da falan sıkıntı olmaz ise 39 a kadar da bekleye de biliyorlar ne kadar durdu o kadar iyi ama extra durumlar varsa bilemem
ArelinAnnesi1 Hatice_nur5 haklısınız direk almaları gerekiyor daha ne bekliyorlarsa. Bekledikçe insanın karın içi bile ağrıyo 22 haftadaym ben bile zorlanıyorum şimdiden. Rabbim size kolaylık versin inşallah 🤲🏻 sağ salim kucağınıza alın bebişinizi
elifsuleyman01 @"Hatice_nur5bende orda yapmayı düşünüyorum nasıldı acaba sondayı uyuşturduktan sonra mı taktılar