Rumii22 Kızlar hemşireye bu kıyafeti vermeyi düşünüyorum ama ocak ayında doğum yapacagım için soğuk olur diye düşünüyorum bunun içine beyaz uzun kollu zıbın altınada patikli içlik vercem hemşirenin giydirmesi için sırıtır mı çok
babyou Rumii22 bence bunu 2. Gün giydirin dediğiniz gibi içine içlikle kendiniz giydirirsiniz hemşirelerin amacı bir an önce vücut ısısı düşmeden giydirip getirmeye çalışmak oluyor çünkü
Leontiine Rumii22 hemşireye bunu verme bence canım ilk kıyafetleri hemen kan oluyormuş ben bu kıyafeti çantama koydum kendimi toparladıktan sonra fotoğraf çekimi için giydircem ilk vereceğim kıyafetleri başka
topali Rumii22 içine uzun kollu zıbın giydirirsen soğuk olmaz bence zaten battaniye falan sararsın illaki
Rumii22 Leontiine yaaa kan olduğunu bilmiyordum ayrıyeten başka bir tulum daha almıştım papyonlu olmadı onu hemşireye veririm bunu sonradan kendim giydiririm 🥰
Ulusahin Bir de ilk kıyafette ister istemez kan izleri olabiliyor daha sade bir hastane çıkışı düşünebilirsiniz ve Ocak ayında bununla gerçekten üşür bebiş
PapatiA Rumii22 bu hemşireye verme altı üstlü takım ver canım sen bilirsin ama ertesi gün kendine gelınce felan giydirip foto felan çekip duruma göre çıkartırsın çocuğa katkat iyi olmaz