ac2910 Ya ben 15+2 deyim şuan her gittiğimde pozisyon kötü göremiyorum tahmin bile edemiyorum diyor bende bu kadar geciktiyse kız diyorum bu kadar gecikip erkek gören var mı
Cicilininkini ac2910 16da tek tahminle erkek oldugunu ögrendim ondan önce göstermiyor pozisyon uygun degil deniyordu hep sonra bidaha da hiç sormadım erkek galiba 😀 %90demişti çünkü
nergiss123 ac2910 Bence de kızdır o kadar büyükken pipiyi saklması zor olur. Benimkinde bacak arası baktı yani zaten bebiş çok hareketli değildi ikidir kiza benzetyo ama yine de bana 1 ay sonra yine bakalim dedi.
nergiss123 Cicilininkini Bacak arasına bakıyor doktor pipi görmedi. Benim oğlumda da 16.haftada net gormustu 17 de yine gel dedi kesinleştirdi. Erkek şak diye belli oluyor ya😅
Cicilininkini nergiss123 valla ben bidahaları sormadım acıkcası bi defa sordum ondada göstermiyor dedi ama bana baktıgındada pipisinin resmini bile cektirmişti baris belli diye
Cicilininkini nergiss123 inşallah degişmez ama ruyamda kız doguruyordum 😀🤭 herseye ragmen kıyafetleri sade alcam 😇🤭
Sekerkupu nergiss123 12. Haftada erkek 13. Haftada erkek dendi net cinsiyeti 21. Haftada kız olarak öğrendik 🥰 şöyle bir durum var yanlız cinsiyeti söylemek için uygun pozizyonu yakalayamamıştık sürekli arkası dönüktü. Sizde bacak arası net görünüyorsa değişmez.
nergiss123 Sekerkupu Evet her ikisinde de bacak arasına zoomladı pipi yok dedi. Ama neden kesin demiyor acaba