ducksea 6+5 deyim boğazım acıyor ve ateşim 37.8 e çıktı parol almalı mıyım? Ne zaman korkmalı ve doktora gitmeliyim? İlk hamileliğimin son ayında hasta oldum, cocuk dogdugunda crp yuksek çıktı küveze alındı. Şimdi korkuyorum. Yardımcı olur musunuz?
aysezgi ducksea Yüksek ateş durumunda doktora gidin diyorlar. İzlediğim videolarda bunu öneriyorlardı kadın doğum uzmanları.
buse76 ducksea ateş varsa acile gidin ama hamilelere bişey yapmıyorlar ne yazıl ki bende şuan hastayım çok şükür ateş yok burun tıkanıklığı baş ağrısı arada üşüme var kendim doğal atlatmaya çalışıyorum sıkı giyinmeyin ılık duş alın ateşiniz normale döner 38 üstüne çıkarsa hiç beklemeyin
ducksea buse76 şimdi parol aldım bir tane, özellikle yediğiniz içtiğiniz birsey var mı bende yapayım. Krese giden oğlum var mikroptan kaçamıyorum
buse76 ducksea ben şuan pekmez içiyorum içine limon sıkıp bide sıcak su kaynatıp içine bal limon sıkıp içiyor bol bol rahatlatıyor buğazlarımı onun haricinde hiç bişey yapmıyorum ıhlamur bir bardak için diyolar ama bitki çayları yasak