Busranur_mnts pinarok evet canım çok değişiyor önemli olan gebeliği kanda öğrendikten sonra 2 güne bi takip edip yükselişini görmek
minnosbirkiz Keşke bi referans aralığı olsa bilebilsek 🥹 ben reglim 1 hafta geçtiği halde 250-300 gibi bi rakamla öğrenmiştim, geç döllenme olmuştu bebişim ☺️
acelyasen minnosbirkiz benim adetime daha var ayın 1 de verdiğimde 0.1 di dün verdiğim test 2.0 dı 19 sayı yükselmiş acaba adetten sonra çıkar mı geç döllenme olabilir mi böyle bişey yaşayan oldu mu
leona98 Ben de su anda reglimin gecikmesinin 4.gunundeyim. 3 gun once kan tahlili verdim beta 65 cikti. Bazilarinda 23-24 cikiyormus, bazilarinda daha yuksek. Yarin yeniden kan tahili yaptiricam. Insallah yukselmistir
yildiz93 pinarok rica ederim ama şuanda idrar testlerine bakarak negatif demek için erken en sağlıklısı kan vermek. Hcg hormonu önce kanda sonra idrarda yükselir yani çift çizgiyi görene kadar beklemenize gerek yok. Bulunduğunuz bölgede yapıyolarsa acilde yada imkanınız varsa özel bi hastanede kan testi yaptırırsanız bence çıkar sonuç. İnşallah gönlünüze göre olsun
minnosbirkiz acelyasen genelde 0.1 - 0.100 - 2 - 5 bu rakamlar hastanelerin referans sayıları oluyor, regliniz geçmiş miydi, daha varsa bekleyin isterseniz
acelyasen minnosbirkiz 4 gün var 0.1 di 2.0 olmuş doktor aralığın birine göre yükselmiş kendi doktoruna gidip görün dedi acildeki
twomam acelyasen o referans olabilir mesela bizim hastanenin referans 1 o gün test verip negatif çıkan herkese 1 giriyorlar sjsjsjd
mommygirlboy acelyasen bnm reglime 4 gün kala kan verdim 1.50 çıktı test yaptım negatif reglimden bir gün geçti ertesi gün kan verdim 200 şimdi 600 umudunu kaybetme inşallah minik vardır
uffff mommygirlboy ay ciddi mi ne zaman yasadiniz bunu? benimde dpo 11 regle 4 gun var test yaptim az once ilk idrarla negatif cikti :(