mommynuray 34 yaş üstü olup ikili test için sonucunuzu yazabilir misiniz rica etsem? Benim 1/173 çıktı ve fetal dna önerdi doktorum, çok üzgünüm…
Asi_07 mommynuray yaş riskiniz mi öyle çıktı benim de 33 yaş 1/319 çıkmıştı doktorum çok önemsemedi detaylı ultrason yaptır yeterli dedi onu da yaptırdım herşey temiz ve normal çıktı öyle bir risk görünmedi çok şükür sağlıkla kavuştum kızıma şuan 11 aylık olduk bile doğruluk oranı düşük bir test ve çevremde buna da çok şahit oldum gebeliğini ağlayarak geçirdi bir çoğu hepsinin de bebekleri sağlıklı doğdu stres yapmayın imkanınız varsa fetal DNA yaptırın içiniz rahat etsin inşallah bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz
Snowel mommynuray benim yaşım 41 sonucumu daha almadım muhtemelen 1/50 falan çıkar fetal dna yaptıracak gücüm yok amniyosentez yaptırmayı düşünüyorum ama tam emin değilim
mommynuray Snowel amniyosentez sonrası bir sorun yaşadınız mı? Kanama ya da herhangi bir olumsuzluk? Fiyatı sebebi ile direkt fetal dna yaptırmadan amniyosentez mi yaptırsam acaba diyorum.
mommynuray Ben çok çok çok üzgünüm, dünya başıma yıkıldı diyebilirim şu anda. Birinci gebeliğim 29 yaştı hiç böyle bir sonuç çıkmamıştı
Asi_07 mommynuray inşallah korktuğunuz gibi olmaz kalbinizi bozmayın güzel şeyler düşünün hakkınızda hayırlısı olsun
Snowel mommynuray ben ilk hamileliğimde yaptırmıştım bi sorun yaşamadım şimdi 2.hamileliğim yine yaptırmam gerekiyor